Voor wie?

Iedereen die reeds wat spaargeld opzij heeft gezet en al aan pensioensparen doet komt in principe in aanmerking om eventueel extra rendement te halen uit een belegging.

Beginner of kenner, één zaak is zeker: om uw geld zo optimaal mogelijk te beleggen bent u nergens beter af dan bij ons. Onze combinatie van expertise, know how en passie voor dit beroep vormen dé ideale vertrouwensbasis voor duizenden klanten…

Ons kantoor heeft tal van nieuwe beleggingsproducten in huis. Via onze partnermaatschappijen kunnen we u beleggingsfondsen aanbieden van gerenommeerde huizen zoals M&G, Keeren, Carmignac, Blackrock, Triodos, Flossbach, enz.. enz.. Zo kunnen we voor u de perfecte portefeuille samenstellen volgens uw wensen en noden, rekening houdend met uw risicoprofiel.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor absolute zekerheid met één van onze vastrentende beleggingen, of in combinatie met beleggingsfondsen, alle opties zijn mogelijk.

Alles wordt op professionele basis opgevolgd en u ontvangt regelmatig een actualisering van de prestaties van de op door u ingetekende fondsen.

Wat is het verschil tussen een obligatie, staatsbon en kasbon?

Allen betreffen deze producten een lening aan een bepaalde instantie. De onderlinge verschillen zijn toewijsbaar aan de ‘emittent’, of de uitgever van het bedrijf of instituut aan wie u geld leent.
Zo wordt een kasbon uitgegeven door een bank. Een obligatie door een bedrijf of instituut. De staatsbon wordt uitgegeven door de Belgische staat. Als u op dit laatste product intekent ontleent u dus eigenlijk geld aan de Belgische overheid.

Lees meer

  • “Ontbreekt het u aan tijd en kennis van zaken om de juiste beleggingen te kiezen?”

    Wij staan klaar om u informatie en/of advies te geven.

  • “U start en stopt met beleggen wanneer u wilt.”

    Flexibele beleggingsfondsen worden steeds meer gesmaakt. U stapt in en u vraagt het geld en de mogelijke winsten weer op wanneer u dat verkiest.

  • “Wij zijn er voor zowel de beginnende als ervaren belegger, occasioneel of regelmatig…”

Contacteer ons nu!