Als onafhankelijk kredietmakelaar bieden wij naast het volledig spectrum aan verzekeringen ook oplossingen aan met betrekking tot kredieten & leningen . Bekijk hieronder beknopt enkele mogelijkheden maar laat niet na voor meer en gericht advies op maat ons persoonlijk te contacteren !

1) Autofinanciering

Een nieuwe of tweedehands auto op het oog of dringend nood aan vernieuwing? Graag helpen we u met een snelle en betaalbare oplossing.

Al eens aan private lease gedacht ? De all-in oplossing (onderhoud, pechverhelping, verzekering met full omnium, verkeersbelasting...) met altijd een splinternieuwe auto. Klik hier voor alle info & het huidige aanbod van wagens.

2) Woonkrediet

Een huis of stuk grond kopen, of toch liever bouwen of verbouwen? Voor het afsluiten van een hypotheeklening op maat staan wij als specialisten voor u klaar. Dankzij onze samenwerking met diverse kredietverleners vinden we zeker het krediet dat past bij uw noden & wensen.

3) Lening op afbetaling

Of u nu een financiering voor een nieuwe keuken, badkamer, veranda of toch liever een zwembad overweegt, aarzel niet langer en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij analyseren samen met u uw concrete situatie en adviseren u de aangewezen formule. Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet op basis van fiscaal gunstige motieven, wij verstrekken u de gepaste informatie. Dat geldt trouwens eveneens voor het eventueel herfinancieren van uw huidige financiering aan betere voorwaarden en een gunstigere intrestvoet.

3) Investeringskrediet

Investeren in vastgoed, rollend materieel, … zonder de continuïteit van uw activiteiten in het gedrang te brengen? Wij helpen u graag verder.