Wie wij zijn

Uw onafhankelijke verzekeringskantoor sinds 1972. Bestaande uit een team van experten met jarenlange ervaring.

Vrijblijvend advies

Checkup van al uw verzekeringen

Optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s

Analyse van uw situatie of uw activiteiten

Over ons

Wat u over Verschaeve BV moet weten

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor gelegen te Jabbeke, opgericht door Werner Verschaeve in 1972.
Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en biedt u ook tal van financiële diensten aan. Dit begint op het moment van het onderschrijven van een verzekering of krediet. Voor u onderzoeken we dan welke verzekeringsmaatschappij voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft dat het best aansluit bij wat u zoekt.

Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

Verschaeve BV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Uw team

6412110448dc1-SILK9532

Werner Verschaeve

Beheer, verzekeringen, PR

641210e849952-SILK9466

Joeri
Verschaeve

Verzekeringen, schadebeheer

6412111f9caa9-SILK9543

Inge
Verschaeve

Kredieten, beleggingen

Onze partners